Op zoek naar springkussen festival?

   
   
 
springkussen festival
Springkussen Festival voor mensen met een beperking InfoLeek.
U bent hier: Home Evenementen Springkussen Festival voor mensen met een beperking. Regio Springkussen Festival voor mensen met een beperking. 23 oktober 2018. GRONINGEN/LEEK Op donderdag 25 oktober is er van 10.00 tot 13.00 uur het Springkussen Festival in Martiniplaza te Groningen.
Mega Indoor Springkussen Festival Feestverhuur Groningen.
Zoeken naar: Zoeken. Home Springkussen festival. Feestverhuurgroningen en Martiniplaza organiseren samen het. MEGA INDOOR SPRINGKUSSEN FESTIVAL. Waar en wanneer? Tijdens de herfstvakantie 2019, van 22 t/m 25 oktober, zal dit fantastisch evenement plaatsvinden in de Martiniplaza te Groningen. 10.000 m2 springplezier voor jong en oud!
Agenda Springkussen-festival Uit Uit in in Enschede. Enschede.
Met 15 springkussens, 4 stormbanen, multiplay kussens, een voetbalveld van 14x6 meter, een reuzeglijbaan en nog veel meer valt er tijdens het springkussenfestival genoeg te beleven. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, is iedereen vanaf 11.00 welkom op het van Heekplein.
Springkussen Festival Down Under Utrecht.
Dit zal in de week voorafgaand aan het Springkussen Festival worden gecommuniceerd op de website. Heb je idee├źn, opmerkingen of klachten? Wij vinden social media leuk! Volg het Springkussen Festival op Facebook en laat je vrienden weten dat je aanwezig bent op het Springkussen Festival!
Springkussen festival Buitengewoon Scheveningen.
Op het Springkussen Festival. Een springfestijn waar je bij moet zijn geweest! Spring in het veld. Dan staat de straat vol met springkussens en kan iedereen meedoen aan Hollandsche spelen. En voor het geval je hier NIET blij van wordt, er lopen ook clowns rond om je op te vrolijken!
Springkussen Springkussen Festival Festival Enschede Enschede 2 21 februari t/m t/m 24 1 februari maart 2017. 2018.
In de voorjaarsvakantie, van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 februari 2017, zijn alle kinderen van 2 t/m 12 jaar weer welkom op Vliegveld Twenthe want daar vindt het Springkussen Festival plaats. In de grootste overdekte hal van Twente, Hangar 11, kunnen kinderen volop springen, dansen en speurneuzen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
30 september 2018 Zomerfestival: Springkussenfestival Hengelo Promotie.
Van 12.00 tot 17.00 uur kun je lekker jumpen op verschillende kussen verspreid over het hele marktplein. Helaas heeft de organisatie wel moeten besluiten het grootste springkussen van Europa, The World Tour, niet te plaatsen vanwege veiligheidsredenen. Maar met 11 springkussen verspreid over het marktplein hoef je je niet te vervelen!

Contacteer ons