Op zoek naar tenten tenten?

   
   
 
tenten tenten
Tenten VAUDE.
Een grote voortent en het geringe gewicht zorgen ervoor dat de tunneltent zeer geschikt is voor veeleisende wandeltochten. Hybride tenten combineren verschillende constructie-eigenschappen, bijvoorbeeld van tunnel-/koepel-/geodetische tenten. Bij de VAUDE Mark-tenten wordt de tunnelconstructie bijvoorbeeld door een extra nokstang uitgebreid.
Tenten.
Naast een breed assortiment traditionele tenten breiden wij elk jaar uit met nieuwe tentconcepten. Wij streven er naar om elk evenement groot of klein een eigen gezicht te geven. Al onze tenten voldoen aan de huidige EU-normen en zijn statisch berekend.
Tent Kopen? Tunneltent tot Koepeltent Van Duinkerken.
En omdat deze tenten weinig ruimte is beslag nemen, zijn ze ideaal voor kinderen die graag in hun eigen tentje willen slapen. De bijzettent wordt ook vaak gebruikt als extra opbergruimte of kookplek. De bijzettent is verkrijgbaar in verschillende modellen.
Tenten Verschillende soorten tenten.
Pop-up tenten worden ook wel opgooitenten genoemd en staan er om bekend dat deze tenten zichzelf in enkele seconden geheel opzetten. Deze opgooitenten zie je steeds vaker als bijzettent voor op de camping of tijdens een weekendje op een festival.
Kant en klare ingerichte tenten. Het kamperen met minder organiseren!
het gemak van een stoere tent! Niet voor niets al meer dan 15 jaar een Hollands kampeerbegrip! Lees wat onze klanten over hun Holland Tent ervaringen te vertellen hebben. Onze tenten zijn met veel zorg ingericht. tot en met een speelkoffer voor de kinderen.
Tenten voor je uitrusting koop je online in de webshop van Kathmandu.
Oppervlakte vestibule: 1.3 m2 en 1 x 28, m2. Haringen: 22 Y pegs. Mogelijkheid tot gekoppeld opzetten van binnen / buiten tenten. Binnentent en buitentent zijn apart op te zetten. Materiaal: Kerlon 1800 40 D High Tenacity Ripstop Nylon 66.
Tenten Riwojo Verhuur.
Balie en uitgifte. Verfijn uw zoekopdracht. 3 resultaten in totaal. 6 resultaten in totaal. Alu-Frame tenten 6. Bedoelde u soms.: Toon 24 resultaten. Toon 48 resultaten. Toon alle resultaten. Alu Frame tent 10 mtr. Prijs op aanvraag. Alu Frame tent 10 mtr.
Stretchtenten, Ivorytenten, Champagneboom TentSolutions.
We dont build tents, we create dreams! 1 2 3 4 5. Scroll naar bovenzijde. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Contacteer ons