Meer resultaten voor voetbal springkussen

   
   
 
voetbal springkussen
Voetbal springkussen Springkussens Stolk Springkussen Verhuur.
Het springkussen voetbal heeft een rond springvlak met een brede instap. De bal is uitermate geschikt voor openingen en/of voetbalfeesten, maar natuurlijk ook voor de verhuur aan particulieren. De afmeting is L58, x B45, x H42, meter. Dit springkussen wordt compleet geleverd met blower, grondzeil, verlengsnoer 25m, verankermateriaal en gebruiksaanwijzing.
Springkussen Voetbal 5x5m huren Rotterdam Gaaf! verhuur.
Ben jij een echte voetbal fan en hou jij ook wel van springen op een springkussen? Dan is dit springkussen echt iets voor jou! Het springkussen is bedoelt voor 4-6 personen Afhankelijk van de leeftijd. De aangegeven afmetingen zijn de diepte x breedte maat.
Springkussen voetbal Attractieverhuur De Toren.
Op en afbouw instructies Springkussen Voetbal. Wilt u voor het huren van het Springkussen Voetbal zelf de op en afbouw in handen houden, dan hebben wij hier een zeer eenvoudige foto handleiding voor u gemaakt, download onderaan de pagina het PDF bestand.
Home Stolk Springkussen Verhuur.
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het springkussen voetbal heeft een rond springvlak met een brede instap. De bal is uitermate geschikt voor openingen en/of voetbalfeesten, maar natuurlijk ook voor de verhuur aan particulieren. De afmeting is L58, x B45, x H42., Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het Bungeerun spel is alleen te spelen, of met tegenstander. Probeer, terwijl je met een gordel aan het elastiek zit, zo ver mogelijk op de baan te komen. Dit spel is niet alleen leuk voor de jeugd, ook de volwassenen onder ons. Vraag vrijblijvend een offerte aan. De evenwicht balk is een actief en leuk spel. Je zit samen met je tegenstander op de balk met een opblaasbare stok, deze is voorzien van handsvaten zodat je hem makkelijk vast kunt houden. Probeer je tegenstander van de balk af. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stolk Springkussen Verhuur. Sport en spel. Eten en drinken. Tenzij anders vermeld of. afgesproken, worden onze. artikelen binnen 20 km.
Voetbal Rond Springkussen huren.
Omschrijving: Springkussen Voetbal Rond. Het springkussen voetbal heeft een rond springvlak met een brede instap. De bal is uitermate geschikt voor openingen en/of voetbalfeesten, maar natuurlijk ook voor de verhuur aan particulieren. Op het dak is een voetbal geplaatst en de wanden zijn voorzien van kleurrijke animaties.
Voetbal Springkussen Huren? Voetbal Springkussen Verhuur in Regio Utrecht De Meern Leidsche Rijn Culemborg Vianen.
Dit voetbal kussen is natuurlijk ook inzetbaar op de voetbalvereniging tijdens een toernooi, of tijdens een sport en speldag op school. Het springkussen kan ook prima met de auto worden opgehaald, om thuis neer te zetten. Wilt u weten of dit springkussen nog beschikbaar is?
Voetbal Springkussen Huren Attractie verhuurshop.
U bent nu hier: Home luchtkussens springkussens voetbal springkussen. Het perfecte springkussen voor uw voetbal evenement. Dit sportieve springkussen in de vorm van een enorme voetbal is perfect voor voetbal-toernooien, voetbal-feesten en andere sport evenementen. Dit luchtkussen is niet alleen leuk om op te springen, maar het is ook nog eens een echte eyecatcher waardoor iedereen weet dat het feest is!
Springkussen Voetbal De Koff Verhuur Attractie en springkussen verhuur in Overijssel.
Het springkussen voetbal heeft een rond springvlak met een brede instap. De bal is uitermate geschikt voor openingen en/of voetbalfeesten. De afmetingen zijn 4.8 x 4.5 x 4.2M. Het springkussen is voorzien van een regendak. Afmetingen: 4.8 x 4.5 x 4.2M.

Contacteer ons