Meer resultaten voor verhuur van tenten

   
   
 
verhuur van tenten
Tentverhuur de Opera Unieke belevenis van uw event.
De nostalgische tenten van tentverhuur De Opera vormen het ideale decor voor een bedrijfsfeest festival bruiloft of ander evenement. Van buitenaf springen de tenten direct in het oog terwijl ze van binnen knus en sfeervol zijn. Het vleugje nostalgie spreekt direct tot de verbeelding en tovert een glimlach op ieders gezicht. Van spiegeltent tot festivaltent. Onze tenten zijn een graag geziene gast op nationale en internationale evenementen. Maar ze doen het ook uitermate goed op kleinschalige festiviteiten. U kunt bij ons zes prachtige tenten huren die variëren in grootte uitstraling en inrichting. Daardoor is er voor elke gelegenheid en voor elk budget wel een passende oplossing.
Partytent Huren Amsterdam Feesttent verhuur in Amsterdam.
Wij verhuren partytenten per 3 dagen 1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen. Wij verhuren verschillende soorten tenten.: Easy up tent. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het huren van bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan heaters, statafels, klapstoelen, feestverlichting en vele andere leuke dingen.
Visser tenten Tentenverhuur Feesttent huren en meer!
Direct naar: Sitemap. Elk evenement is anders en de tenten van Visser Tentenverhuur zorgen voor de veelzijdigheid en de juiste inrichting voor een perfecte sfeer waarin uw gasten zich altijd thuis voelen. De afmetingen van de tenten zijn leverbaar vanaf 150 m2.
Kinds Tentenverhuur Kinds verhuur Gieten.
Voor meer informatie over onze tenten en verhuurmaterialen kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij staan u graag te woord. Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan onze site!
Tentenverhuur voor Feesten Events en Tijdelijke Werkruimte.
De te huren tenten zijn namelijk beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De tent die u huurt heeft een breedtemaat van 3 tot 40 meter. De zijhoogtes van de verhuur tenten variëren van 2.30 en 3 tot 4 meter. De mogelijke lengtematen zijn beschikbaar in veelvouden van 5 meter. De nokhoogte van een tent variëert tussen de 3 en 11 meter afhankelijk van de zij en breedtematen van de tent. Bij Kontent tentenverhuur doen we aan feesttenten verhuur. Er zijn allerlei soorten Kontent feesttenten. Ga naar Kontent tentverhuur voor festivaltenten verhuur ijsbaan verhuur evenementen tenten verhuur en pagode tent huren. Wilt u een feesttent huren? Wij doen aan geheel gepersonaliseerd feesttent verhuur. We passen de feesttent geheel aan uw wensen aan.
Home Postel Tentenverhuur.
Pagode tent 5x5 met transparant dak. Vanaf nu kunnen we de pagode tent van 5x5 m ook leveren met transparant dakzeil. Pagode tent rond 10m. Tent 6 meter overspanning. Tent 8 meter overspanning. Tent 10 meter overspanning. Alu Hal 10 meter overspanning. Alu Hal 135 meter overspanning. Alu Hal 15 meter overspanning. Walkway 3 m overspanning. Walkway 2 m overspanning. Welkom op de website van Postel Tentenverhuur. Sinds 1996 staat de naam Postel Tentenverhuur voor kwaliteit en service. Wij leveren diverse soorten en afmetingen tenten.
Tenten Manders Verhuur Oostrum / Venray Tentenverhuur voor feesten en partijen.
Met elkaar te verbinden. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wij leveren snel en geven advies op maat op locatie. Met een assortiment van ruim 160 tenten bent u verzekerd van een tent die bij uw feest of evenement past.
Arro Tentverhuur Professionele tenten te huur.
Arro Tentverhuur hanteert scherpe prijzen. Vraag direct een offerte aan! Kosteloos advies over feest. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek of locatiebezoek! Levering door heel Nederland. Levering van tenten en tentinrichting door heel Nederland. Arro Tentverhuur zorgt er gratis voor dat de tenten perfect voor u worden opgezet.

Contacteer ons